Malice in kosila:

Meni Štorman

 

Predjed
Savinjski želodec z domačo jetrno pašteto s popečenim koruznim kruhkom

Juha
Goveja juha z zdrobovim žličnikom, govejim raviolom in korenčkovimi trakci

Glavna jed
Telečji medaljonček ovit v panceto s praženimi jurčki in gorgonzolo
Ocvrta svinjska ribica v belem sezamu
Pehtranov štrukeljc
Cel pečen krompir z zelišči in kislo smetano
Pisana listnata solata z jajčko

Sladica
Hišni tiramisu

 

O podjetju

Tisto, kar danes poznamo pod uradnim nazivom Štorman d.o.o., je nastalo kot plod ljubezni do gostinstva, ko je pred tridesetimi leti Zvone Štorman odprl novo restavracijo v Šempetru. Vanjo, predvsem pa v odnos do hrane, postrežbe in seveda gostov, je vnesel kanček nemške pedantnosti in natančnosti, ki se jo je naučil med svojim delom v tujini, dodal zvrhano mero domače pristnosti in dobrega okusa, vse pa povezal z veliko predanostjo in zavzetostjo do gostinskega poklica. "Če začneš svojo gostinsko-turistično pot pri petnajstih letih, delaš in se razdajaš s srcem, ugotoviš, da si svoje življenje posvetil gostinstvu in da bi se za to odločil vedno znova."

Skozi vsa leta našega poslovanja, vse od poletja leta 1980, smo gradili naše gostinstvo - lokale smo opremljali tako, da se v njih vse skupine ljudi počutijo prijetno, da smo jedilne liste pripravljali tako, da bo prav vsak za vsako priložnost lahko našel nekaj zase, da so naši natakarji takšni, da njihov način strežbe in komunikacije ustreza čim širšemu krogu ljudi. Veseli nas, da naši gostje pri nas prepoznajo tiste stvari, za katere se še posebej trudimo in na katere smo še posebej ponosni. V spletni anketi, ki smo jo izvedli v začetku leta 2012, gostje prihajajo k nam predvsem zaradi gostoljubja, prijaznosti, ustrežljivosti,  zaradi ponudbe in kakovosti hrane, postrežbe (hitrost, zaneslijivost, strokovnost) in ustaljenih standardov (dobim, kar pričakujem; tradicija). 30 let od začetka ustvarjanja gostinstva Štorman. Že 30 let gostje vedo, zakaj se vračajo.

Restavracija Štorman je prepoznavna gostinska lokacija, naša ponudba in postrežba pa tisto, kar naše goste vedno znova privabi k nam. In mi vam, dragi gostje, vedno radi ustrežemo. Lokal ima - poleg osnovne - še nekaj sprecifične, dodatne ponudbe, ki se posebej prilagaja trendom in letnim časom, dogodkom in lokalnemu okolju. Tudi Zvone Štorman še vedno rad prime za kuhalnico in pripravi vrhunske specialitete, tako kot tudi naša številčna ekipa, ki vas z veseljem postreže in razvaja pri nas ali kadar za vas pripravimo catering za poroke, življenske jubileje, proslave ali kakšne druge prijetne priložnosti. Se vidimo - znova ali prvič - v vaši priljubljeni restavraciji Štorman!

Veseli in ponosni smo na vse naše goste in se vam zahvaljujemo za zaupanje in zvestobo. Za vaše dobro počutje bomo - s kakovostjo in bogato ter prepoznavno gostinsko ponudbo, ki ne odstopata od ustaljenih standardov, s prijazno postrežbo, ustrežljivostjo, gostoljubjem, prilagajanjem trendom v gostinstvu in slaščičarstvu - skrbeli še naprej. Želimo, da se pri nas vsakdo počuti enako zaželen, enako obravnavan, enako postrežen in da se vrača z različnimi družbami in za različne priložnosti. Za vsakogar, za vse priložnosti, za vsak dan!

 


 

Osnovni podatki

Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o
Direktorica: Elizabeta Štorman

Rimska cesta 10
3311 Šempeter v Savinjski dolini

T: 03/ 703 83 00, 03/ 703 83 06
E: info@storman.si

TRR: 6100 0000 7505 140 pri Delavska hranilnica d.d.
Matična številka: 6333524
Davčna številka: SI 52223779