Malice in kosila:

Poročni meni

 

I. MENI

Goveja juha z domačimi rezanci

Telečji medaljon v omaki starofrancoske gorčice s popečenim pršutovim cvetom
Ocvrta piščančja prsa v belem sezamu
Zapečena polenta z jurčki
Domači babičini svaljki
Stročji fižol in korenček na maslu
Sestavljena solata

*Hladno-topli bife

Telečja obara

II. MENI

Goveji roastbeef na steljici iz rukole in zelenjavnega julienna z omako iz inčunov

Gobova juha s slanino in porom

Svinjska ribica v lisičkini omaki s sladko smetano
Ocvrt puranov file polnjen z mozzarello
Sirov štrukeljc
Pečen krompirček z rožmarinom in črnimi olivami
Popečeno zelenjavno nabodalce

Listnata solata z jajčko

*Hladno-topli bife

Štajerska kisla juha

 

Praznovanja

Spoštovani slavljenci!
D
raga zaročenca, draga bodoča mladoporočenca!

Posebni dnevi ostajajo v spominu in dajejo intonacijo našim željam, pogledom in veselju. Smeh, zabava in sproščeno druženje z najbližjimi je najpomembnejše, da dan postane in ostane srečen dan. Da bo vse potekalo prav tako, kot si predstavljate, zaupajta organizacijo slavja Gostilni Štorman ter vam in vašim gostom pričarajte takšno praznovanje, ki odseva vašo osebnost; elegantno, tradicionalno, prijetno, unikatno, zabavno, razkošno, preprosto, kulinarično bogato, sproščeno, svečano, očarljivo, drugačno.

Za slavja je na voljo jedilinica, ki sprejme do 70 oseb in ostane še prostor za glasbenike in plesišče.

Ob gostilni je zadostno število parkirnih mest, urejena letna terasa, kjer postrežemo z aperitivom ter "nočnimi" koktejli. Mini živalski vrt pernatih živali, zraven katerega je otroško igrišče, je odličen prostor za igro otrok.

Slavje se vrti okoli dobre hrane oziroma slavnostnega menija, ki ga za svoje goste izberete vi. Kuharski mojstri so kulinarične dobrote pozorno zbrali v štiri menije in dve različici hladno-toplega bifeja. Meniji so oblikovani vam v pomoč, še vedno se v celoti prilagodimo indvidualnim željam. Kulinarično razkošje dopolnjuje pestra izbira vin, penine in domačih aperitivov. 

Po želji z aperitivom ali prigrizki postrežemo tudi na vašem domu, pred cerkvijo, matičnim uradom; ali pa vso pogostitev izpeljemo v okolju, ki vam pomeni kaj posebnega.

Štormanov tim bo z veseljem prisluhnil vašim željam, idejam, pričakovanjem, sanjam, vama razbremenil prazničen dan odvečnih skrbi ter ponudil pomoč tudi pri dekoraciji in izbiri cvetličnih aranžmajev, primerni glasbi, animaciji, fotografiranju.

Dolgoletna tradicija nas je izurila pri vsakem koraku slavnostnega programa in vse od prihoda gostov in sprejema s penino do štajerske kisle juhe poteka tako, kot je potrebno, da smo z izvedbo naslednji dan vsi zadovoljni.  


Za Gostilno Štorman:
Elizabeta Štorman
041 337 260, 03/ 703 83 00
E-mail: info@storman.si

Nekaj vnaprej pripravljenih poročnih menijev si lahko pogledate v .pdf obliki.