Malice in kosila:

Restavracija

Gostilna Štorman Šempeter

... je prijetna gostilna v osrčju Savinjske doline, doline zelenega zlata - hmelja, ob zdaj že stari magistralni cesti in 2 km od avtocestnega izvoza. Tu se je pred 38. leti v takratnem "Bistroju Štorman" začelo naše gostinstvo. Ponudba obsega vse od toplih dopoldanskih obrokov, dnevnih kosil, jedi po naročilu iz jedilnega lista in dodatnih sezonskih ponudb do posebnih slavnostnih menijev, skratka kulinarična ponudba za vse priložnosti prilagojena posameznikovim željam. Od tu izhaja tudi ime in domišljija Štormanovih sladic. Poleg polno cvetja, ki krasi domačo hišo, je tudi mini živalski vrt pernatih živali in otroška igrala. Otroški kotiček "Deželo Mačka Murija" smo našim malim obiskovalcem uredili tudi v notranjosti. Ob gostilni je zadostno število parkirnih mest, dovolj prostora je za avtobus. Dostop je s klančino urejen tudi za invalide. V gostilni je na voljo brezžična internetna povezava.

Jedilni list

Vinska karta

Odpiralni čas: od ponedeljka do četrtka: 7 h - 22 h; petek: 7 h do 23 h; sobota: 8 h do 23 h; nedelja in prazniki: 8 h - 22 h.

Kontakt: Rimska cesta 10, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, tel.: 03/703 83 00, 03/703 83 06, info@storman.si


Nekaj menijev iz ponudbe v naši restavraciji si lahko ogledate v .pdf obliki. Končno izbiro menija z veseljem spremenimo in vedno prilagodimo individualnim željam. Če Vam je bolj všeč postrežba hrane na ploščah, Vam pripravimo tudi te. Našo osnovno ponudbo plošč si lahko ogledate tukaj.

 

Turistične točke v bližnji okolici:

- Fontana piva Žalec,

- Jama Pekel,

- Rimska nekropola,

- Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva Slovenije,

- Savinova hiša.